Informatie

Ontstaan branche Telecom

Markten ontwikkelen zich. Vooral de ICT-branche. ICTWaarborg richt zich op een drietal branches: Internet, Computer, en Telecom. 

Telecom is de jongste branche-loot. Dit heeft te maken met het feit dat steeds meer van onze deelnemers zich inmiddels bezighouden met telecom. Vooral de opkomst van VoIP is daar oorzaak van. Het gevolg is een grote vraag naar telecom-diensten en -producten. Daarnaast neemt de vraag om professionele ondersteuning van telecombedrijven (winkels, servicebedrijven en zakelijke dienstverleners) toe.

 

Telecomdienstverleners.nl is ontwikkeld om: 

  1. geïnteresseerden een overzicht te bieden van bedrijven die telecomdiensten leveren;
  2. bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven te vinden die telecomdiensten leveren waarbij klanten kunnen terugvallen op zekerheden;
  3. ondernemers de juiste voorlichting te geven over Telecom in de breedste zin;
  4. ondernemers een overzicht te bieden van producten en diensten die worden aangeboden door telecomdienstverleners die zijn aangesloten bij ICTWaarborg (telecomdienstverleners met zekerheid);
  5. bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven de gelegenheid bieden zich te onderscheiden in de markt;
  6. bedrijven, aangesloten bij ICTWaarborg, die nog niet actief zijn op het gebied van telecom te motiveren en inspireren op het gebied van telecomdienstverlening. 

Uw bedrijf aanmelden voor www.telecomdienstverlener.nl? Klik hier.

 

Telecomdienstverleners.nl is een initiatief van ICTWaarborg

ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die ICT-producten en -diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van de bij haar aangesloten bedrijven. Ruim 1.300 zowel grote als kleine bedrijven zijn bij ICTWaarborg aangesloten om samen sterker in de markt te staan.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen via telefoonnummer 088-7730073 of e-mail: info@ictwaarborg.nl.